Меню
Профил
Език

МАЙКА ЛОС С МАЛКО

Цена: 34.90лв.
  • Код:
    42603-65402
  • Тегло:
    0.122 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ - Комплект горили
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 18.9 х 5.2 х 11.3 см
 

За да може да изхранва своето малко, мама лос често трябва да похапва прясна трева. 
Със своето остро обоняние, тя може да надушни всяка тучна поляна още от далеч, но не би отказала и вашата помощ. Малкото лосче ще я следва неотлъчно, докато вие ѝ помогате да намери пътя през гората.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро. Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си. Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане