Количка

0 артикула

ГЛИГАН

Цена: 12.90лв.
  • Код:
    14783-01276
  • Тегло:
    0.038 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Глиган
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Sus scrofa
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.4
 х 3.4 х 4.8 см

 

Глиганът има бивни, с които може да нанася болезнени рани на враговете си. През лятото обича да се въргаля в кал - по този начин се охлажда и се предпазва от ухапванията на насекоми.
Въпреки че глиганите не изглеждат много подвижни, могат да тичат изключително бързо. 

 

Няма наличност
Добави в желани
ГЛИГАН
ГЛИГАН

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане