Количка

0 артикула
B-DAY Narrow Banner

ГЪРМЯЩА ЗМИЯ

-20%
Цена:9.20лв.
Каталожна цена:11.50лв.
Отстъпка:2.30лв. (20.00%)
  • Код:
    14740
  • Тегло:
    0.010 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Гърмяща змия
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Crotalus durissus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.3 х 3.9 х 2.5 смГърмящите змии имат пръстени на края на опашката, които при бързо разклащане издават тракащ звук.Когато се чувства застрашена, гърмящата змия разклаща опашката си напред-назад 50-60 пъти в секунда. С това тя казва:“Стой далеч! Опасна съм.“ Отровата на гърмящата змия е толкова силна, че само капка от нея може да убие хиляди мишки. Гърмящата змия е една от най-отровните змии на планетата. Най-големия вид гърмяща змия е диамантената гърмяща змия, която достига до 2.4 метра и тежи до 4.5 килограма.

Гърмящите змии издават тракащ звук преди да нападнат.
 

 

Няма наличност
Добави в желани
ГЪРМЯЩА ЗМИЯ
ГЪРМЯЩА ЗМИЯ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане