Количка

0 артикула

БАВЕН ЛОРИС

Цена: 11.90лв.
 • Код:
  14852-45441
 • Тегло:
  0.017 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Лорис
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Nycticebus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 3.2 x 2.7 x 3.5 см

Бавният лорис е вид нощен всеяден примат. Той е единствения примат, който произвежда и използва отрова, за да се защити.
Менюто му включва насекоми, малки влечуги, яйца и плодове. Големите му очи му помагат да  се ориентира лесно в тъмното, като това е важно, за да може да балансира по високите клони на дървета и бързо да отскача изправяйки се на задните си крака, за да улови някое насекомо. Веднъж обезпокоен, бавният лорис спира и застава неподвижно. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
БАВЕН ЛОРИС
БАВЕН ЛОРИС

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане