Количка

0 артикула
Начало НАСТОЛНИ ИГРИСТРАТЕГИЧЕСКИ ИГРИБЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)

БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)

-15%
Цена: 139.23лв.
Каталожна цена: 163.80лв.
Отстъпка: 24.57лв. (15.00%)
  • Код:
    53522 - 07375-UG
  • Тегло:
    3.320 кг

BATTALIA: THE CREATION ML (Multi-Language Edition - EN, BG)
 

НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО МУЛТИЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ

 

ИГРАЧИ: 2 - 4

ТИП: СТРАТЕГИЧЕСКА

ВЪЗРАСТ: 12+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 120 мин.

 

РАЗМЕРИ: 29.5 х 29.5 х 10 см

ЕЗИК: ЕЗИКОВО НЕЗАВИСИМИ КОМПОНЕНТИ

ПРАВИЛА НА БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!

РЕФЕРЕНТНИ ЛИСТОВЕ: СЪЩО ДВУЕЗИЧНИ

БОНУС: ЛИСТ С УМЕНИЯ НА ВЕЛИКИТЕ АРТЕФАКТИ 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

В Баталия:Сътворяване поемате ролята на водач на един от четирите съревноваващи се народа - Облачнородените, Живите Въглени, Мечият Народ и Островитяните. Постройте най-благоприятната за вас карта, призовете могъщи герои на помощ и създайте своя велика нация от воини с техните чудни създания, артефакти и епични градове.

 

В борбата за победа всеки от вас ще се стреми да подобри своето тесте с карти с по-ефективни строителни и бойни единици и артефакти, чрез което не само да развива нацията си, но и да влияе директно на игралното поле, като строи градове и пътища и води битки. Строеж и развитие на градове и пътни връзки помежду им, създаване на ценни артефакти, наемане на нови бойни единици за подсилване на армиите - това са все опции, които ще трябва да съчетаете по най-правилния начин, в най-точния момент, за да успеете в крайна сметка да се наречете истински владетели на Баталия. 

 

Повишаването на нивата на вашите градове, основаването или завземането на нови, ви гарантира повече точки в края на играта, а наемането и движението на герои и прилежащите към тях армии ви позволява да се позиционирате правилно и да развалите плановете на опонентите си. В тази игра всичко се базира на правилното планиране и изиграване на комбинации от карти, като същевременно ще е добре да се съобразявате и да ползвате максимално ефективно Слънчевия оракул - своеобразния календар на Баталия, чрез който можете да повишите ефекта от артефактите си или да вземете ключови за нацията ви карти в правилния момент и цвят.

 

 

 

 

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ ЗА КАРТИ 

ПРОТЕКТОРИ ЗА КАРТИ

ПОДХОДЯЩИ ЗА БАТАЛИЯ (BATTALIA), CATAN CARD GAME И ДР.

ACID FREE - NO PVC
 

ТИП: SUPREME BOARD GAME SQUARE SIZE

ЗА КАРТИ С РАЗМЕР: 70 x 70 mm

ВЪНШЕН РАЗМЕР НА ПРОТЕКТОРА: 73 x 73 mm

ЦВЯТ: ПРОЗРАЧНИ

БРОЙ: 8 x 50

ДЕБЕЛИНА: 115 микрона

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)
БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ + 8 ПАКЕТА ПРОТЕКТОРИ (UG SUPREME)

Видео

Детайлно описание

УЕБСАЙТ: 

WWW.BATTALIA.EU

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Баталия - страната на Слънчевия Оракул - всемогъщият древен монумент, едновременно приятел и враг, господар и слуга, инструмент и шедьовър на сътворението. Вечен чирак на самата Природа и ръка на боговете между зверове и хора - понякога Оракулът разкрива цялата ти съдба, понякога ти показва само стръмния и неравен път към нея...

В самата игра Слънчевият Оракул предоставя разнообразни възможности и би могъл да ти помогне, ако улучиш момента в някой слънчев ден. Той неуморно отброява дните и те съпътства във вечната надпревара между обитателите на тези земи: Мечият народ, Облачнородените, Живите въглени и Островитяните. Четири народа - четири стихии и техните повелители ще се борят за надмощие в света на Баталия.

Водеща идея в играта е, че всички четири фракции могат свободно да взаимодействат помежду си под общо водачество, но множество единици от един народ, използващи собствени артефакти, са много по-силни заедно. Също така, за разлика от повечето игри, в които играчите избират своите фракции, тук вероятно фракциите ще избират играчите. В базовата игра два до четирима ще комбинират и оптимират силите на тези народи. Те ще търсят верния път към победата, стремейки се да съставят най-силното тесте, да построят най-благоприятната за тях карта, да призоват могъщи герои на помощ в правилния момент и да създадат своята велика нация - придобивайки, заселвайки, завоювайки... Развитие на градове и пътни връзки помежду им, създаване на ценни артефакти, наемане на нови бойни единици за подсилване на армиите - това са все опции, които играчите ще трябва да съчетават по най-правилния начин, в най-точния момент, за да успеят в крайна сметка да се нарекат истински владетели на Баталия и да спечелят тази стратегическа игра.

ИГРОВИ МАТЕРИАЛ:

80 Карти с единици
80 Карти с провизии
84 Карти с артефакти
5 Карти с велики артефакти
28 Карти с градове
48 Карти с пътища
1 Карта с руини
1 Игрално поле
1 Слънчев оракул
8 Фигури на герои
79 Чипа за ниво на градовете
4 Референтни листа
1 Зар

БОНУС КОМПОНЕНТИ:

8 Карти с единици
9 Карти вулкан
5 Допълнителни карти с велики артефакти
1 Допълнителна карта с руини
4 Табла на играчите + 4 Карти за маркиране на точки
4 Карти за бонуси в битка
12 Пръстена за маркиране
4 Времеви маркери
1 Алманах
3 Специални карти

 

ИЗДАТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

    Най-нови

    Най-продавани

    Начини на плащане