Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ СВЕТЪТ НА БАТАЛИЯ BATTALIA: КОМПЛЕКТ 8 МИНИЮРИ ОТ БАЗОВАТА ИГРА

BATTALIA: КОМПЛЕКТ 8 МИНИЮРИ ОТ БАЗОВАТА ИГРА

Цена: 59.90лв.
  • Код:
    53406-BG
  • Тегло:
    0.203 кг

МИНИАТЮРИ ОТ БАЗОВАТА НАСТОЛНА ИГРА БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML - ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ / BATTALIA: THE CREATION

 

 

СЪДЪРЖАНИЕ: допълнителен комплект от 8 миниатюри, които се съдържат в базовата игра

РАЗМЕРИ: 15 х 20 x 7 см

МАТЕРИАЛ: ПЛАСТМАСА

ЦВЯТ: РАЗЛИЧНИ

 


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА:

 

Втори комплект от 8-те миниатюри включени в Баталия: Сътворяване ML - двуезично издание и Battalia: The Creation. 

 

За хоби цели, оцветяване, използване в RPG (представяне на различните роли) игри и т.н.

 

* Не е необходим, за да играете базовата игра.

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

УЕБСАЙТ: 

WWW.BATTALIA.EU

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Баталия - страната на Слънчевия Оракул - всемогъщият древен монумент, едновременно приятел и враг, господар и слуга, инструмент и шедьовър на сътворението. Вечен чирак на самата Природа и ръка на боговете между зверове и хора - понякога Оракулът разкрива цялата ти съдба, понякога ти показва само стръмния и неравен път към нея...

В самата игра Слънчевият Оракул предоставя разнообразни възможности и би могъл да ти помогне, ако улучиш момента в някой слънчев ден. Той неуморно отброява дните и те съпътства във вечната надпревара между обитателите на тези земи: Мечият народ, Облачнородените, Живите въглени и Островитяните. Четири народа - четири стихии и техните повелители ще се борят за надмощие в света на Баталия.

Водеща идея в играта е, че всички четири фракции могат свободно да взаимодействат помежду си под общо водачество, но множество единици от един народ, използващи собствени артефакти, са много по-силни заедно. Също така, за разлика от повечето игри, в които играчите избират своите фракции, тук вероятно фракциите ще избират играчите. В базовата игра два до четирима ще комбинират и оптимират силите на тези народи. Те ще търсят верния път към победата, стремейки се да съставят най-силното тесте, да построят най-благоприятната за тях карта, да призоват могъщи герои на помощ в правилния момент и да създадат своята велика нация - придобивайки, заселвайки, завоювайки... Развитие на градове и пътни връзки помежду им, създаване на ценни артефакти, наемане на нови бойни единици за подсилване на армиите - това са все опции, които играчите ще трябва да съчетават по най-правилния начин, в най-точния момент, за да успеят в крайна сметка да се нарекат истински владетели на Баталия и да спечелят тази стратегическа игра.

ИЗДАТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане