Количка

0 артикула
Начало НАСТОЛНИ ИГРИСВЕТЪТ НА БАТАЛИЯБАТАЛИЯ: 6 ЗАРА НА ФРАКЦИИТЕ

БАТАЛИЯ: 6 ЗАРА НА ФРАКЦИИТЕ

Цена: 39.90лв.
  • Код:
    53482
  • Тегло:
    0.100 кг

ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ НАСТОЛНАТА ИГРА БАТАЛИЯ BATTALIA

 

СЪДЪРЖАНИЕ: ШЕСТ ЗАРА В ЦВЕТОВЕТЕ НА ФРАКЦИИТЕ

РАЗМЕРИ: 10.5 х 15 х 2.5 см

МАТЕРИАЛ: ПЛАСТМАСА

ЦВЯТ: ЗЕЛЕН, СИН, ЧЕРВЕН, ЖЪЛТ, ОРАНЖЕВ И БЯЛ 

ТЕХНОЛОГИЯ: ГРАВИРАНИ ЗАРОВЕ С ВИСОКО КАЧЕСТВО, СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНИ ЗА ИГРАТА

ПРОИЗВЕДЕНО В: Q-WORKSHOP

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА:

 

Заровете на шестте фракции (от базовата игра и разширението) заменят обикновеното зарче в настолната игра Баталия със специални такива.

 

Специален дизайн, обвързан с всички 6 фракции от Баталия: Сътворяване (Battalia: The Creation) и голямото разширение Баталия: Вихропорти (Battalia: The Stormgates):

 

- Облачнородените (синьо),

- Живите Въглени (червено),

- Мечият Народ (зелено),

- Островитяните (жълто),

- Слънцеверните (оранжево),

- Вълчия клан (бяло).

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
БАТАЛИЯ: 6 ЗАРА НА ФРАКЦИИТЕ
БАТАЛИЯ: 6 ЗАРА НА ФРАКЦИИТЕБАТАЛИЯ: 6 ЗАРА НА ФРАКЦИИТЕ

Детайлно описание

УЕБСАЙТ: 

WWW.BATTALIA.EU

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Баталия - страната на Слънчевия Оракул - всемогъщият древен монумент, едновременно приятел и враг, господар и слуга, инструмент и шедьовър на сътворението. Вечен чирак на самата Природа и ръка на боговете между зверове и хора - понякога Оракулът разкрива цялата ти съдба, понякога ти показва само стръмния и неравен път към нея...

В самата игра Слънчевият Оракул предоставя разнообразни възможности и би могъл да ти помогне, ако улучиш момента в някой слънчев ден. Той неуморно отброява дните и те съпътства във вечната надпревара между обитателите на тези земи: Мечият народ, Облачнородените, Живите въглени и Островитяните. Четири народа - четири стихии и техните повелители ще се борят за надмощие в света на Баталия.

Водеща идея в играта е, че всички четири фракции могат свободно да взаимодействат помежду си под общо водачество, но множество единици от един народ, използващи собствени артефакти, са много по-силни заедно. Също така, за разлика от повечето игри, в които играчите избират своите фракции, тук вероятно фракциите ще избират играчите. В базовата игра два до четирима ще комбинират и оптимират силите на тези народи. Те ще търсят верния път към победата, стремейки се да съставят най-силното тесте, да построят най-благоприятната за тях карта, да призоват могъщи герои на помощ в правилния момент и да създадат своята велика нация - придобивайки, заселвайки, завоювайки... Развитие на градове и пътни връзки помежду им, създаване на ценни артефакти, наемане на нови бойни единици за подсилване на армиите - това са все опции, които играчите ще трябва да съчетават по най-правилния начин, в най-точния момент, за да успеят в крайна сметка да се нарекат истински владетели на Баталия и да спечелят тази стратегическа игра.

 

ИЗДАТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

    Най-продавани

    Начини на плащане