Количка

0 артикула
Начало НАСТОЛНИ ИГРИСВЕТЪТ НА БАТАЛИЯБАТАЛИЯ: 4 ЗАРА НА ФРАКЦИИТЕ

БАТАЛИЯ: 4 ЗАРА НА ФРАКЦИИТЕ

Цена:24.90лв.
 • Код:
  53469
 • Тегло:
  0.080 кг

ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ НАСТОЛНАТА ИГРА БАТАЛИЯ/BATTALIA

 

СЪДЪРЖАНИЕ: ЧЕТИРИ ЗАРА В ЦВЕТОВЕТЕ НА ФРАКЦИИТЕ

РАЗМЕРИ: 10.5 х 15 х 2.5 см

МАТЕРИАЛ: ПЛАСТМАСА

ЦВЯТ: ЗЕЛЕН, СИН, ЧЕРВЕН И ЖЪЛТ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА:

 

Заровете на четирите фракции заменят обикновеното зарче в настолната игра Баталия със специални такива.

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
БАТАЛИЯ: 4 ЗАРА НА ФРАКЦИИТЕ
БАТАЛИЯ: 4 ЗАРА НА ФРАКЦИИТЕБАТАЛИЯ: 4 ЗАРА НА ФРАКЦИИТЕ

Детайлно описание

УЕБСАЙТ: 

WWW.BATTALIA.EU

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Баталия - страната на Слънчевия Оракул - всемогъщият древен монумент, едновременно приятел и враг, господар и слуга, инструмент и шедьовър на сътворението. Вечен чирак на самата Природа и ръка на боговете между зверове и хора - понякога Оракулът разкрива цялата ти съдба, понякога ти показва само стръмния и неравен път към нея...

В самата игра Слънчевият Оракул предоставя разнообразни възможности и би могъл да ти помогне, ако улучиш момента в някой слънчев ден. Той неуморно отброява дните и те съпътства във вечната надпревара между обитателите на тези земи: Мечият народ, Облачнородените, Живите въглени и Островитяните. Четири народа - четири стихии и техните повелители ще се борят за надмощие в света на Баталия.

Водеща идея в играта е, че всички четири фракции могат свободно да взаимодействат помежду си под общо водачество, но множество единици от един народ, използващи собствени артефакти, са много по-силни заедно. Също така, за разлика от повечето игри, в които играчите избират своите фракции, тук вероятно фракциите ще избират играчите. В базовата игра два до четирима ще комбинират и оптимират силите на тези народи. Те ще търсят верния път към победата, стремейки се да съставят най-силното тесте, да построят най-благоприятната за тях карта, да призоват могъщи герои на помощ в правилния момент и да създадат своята велика нация - придобивайки, заселвайки, завоювайки... Развитие на градове и пътни връзки помежду им, създаване на ценни артефакти, наемане на нови бойни единици за подсилване на армиите - това са все опции, които играчите ще трябва да съчетават по най-правилния начин, в най-точния момент, за да успеят в крайна сметка да се нарекат истински владетели на Баталия и да спечелят тази стратегическа игра.

 

ИЗДАТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане