Меню
Профил
Език

BATTALIA: RAMMOTH DELEO-ARX

Цена: 12.90лв.
  • Код:
    53500-BG
  • Тегло:
    0.080 кг

ЗА ПРОМО ЦЕНА В БЪНДЪЛ КЛИКНИ -> ТУК
 

МИНИ РАЗШИРЕНИЕ КЪМ НАСТОЛНАТА ИГРА БАТАЛИЯ BATTALIA

 

 

СЪДЪРЖАНИЕ: RAMMOTH DELEO-ARX миниатюра

РАЗМЕРИ: 7.5 х 9 x 6 см

МАТЕРИАЛ: ПЛАСТМАСА

ЦВЯТ: ЛИЛАВ

 


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА:

 

NCBC (Neutral Characters Battalia Collection) е колекция от миниатюри на неутрални персонажи (мини разширения), които внасят разнообразни нови механики и възможности за играчите. Свободно може да избирате кои от тях да включите в игра, или дори всички наведнъж, което води до безкрайна преиграваемост на Баталия.

Готови за отбрана! Развилнелият се Тармут на име Делео-аркс е на път да разбие портите ви, да обстреля градските стени и да порути всичко в околията с адски огън. Подсигурете крепостите си и бъдете в очакване на разрушителния мамут. Препоръчително е да се сдобиете със специализираните оръжия за градска защита - армаментуми, или градовете ви ще тънат в прах и разруха. Бронираният звяр е почти непобедим! Никой не знае какво се крие в душата на мистериозния му ездач, но всички лордове на Баталия могат да почувстват омразата и жаждата му за мъст. Той е разярен и сам срещу света, но, благодарение на гигантския Тармут, никой на този свят не e успял да го прекърши... Носи се легенда, че древна магия ги закриля. Има градове, успели да ги отблъснат, но никой никога не е съумял да ги унищожи напълно...

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

УЕБСАЙТ: 

WWW.BATTALIA.EU

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Баталия - страната на Слънчевия Оракул - всемогъщият древен монумент, едновременно приятел и враг, господар и слуга, инструмент и шедьовър на сътворението. Вечен чирак на самата Природа и ръка на боговете между зверове и хора - понякога Оракулът разкрива цялата ти съдба, понякога ти показва само стръмния и неравен път към нея...

В самата игра Слънчевият Оракул предоставя разнообразни възможности и би могъл да ти помогне, ако улучиш момента в някой слънчев ден. Той неуморно отброява дните и те съпътства във вечната надпревара между обитателите на тези земи: Мечият народ, Облачнородените, Живите въглени и Островитяните. Четири народа - четири стихии и техните повелители ще се борят за надмощие в света на Баталия.

Водеща идея в играта е, че всички четири фракции могат свободно да взаимодействат помежду си под общо водачество, но множество единици от един народ, използващи собствени артефакти, са много по-силни заедно. Също така, за разлика от повечето игри, в които играчите избират своите фракции, тук вероятно фракциите ще избират играчите. В базовата игра два до четирима ще комбинират и оптимират силите на тези народи. Те ще търсят верния път към победата, стремейки се да съставят най-силното тесте, да построят най-благоприятната за тях карта, да призоват могъщи герои на помощ в правилния момент и да създадат своята велика нация - придобивайки, заселвайки, завоювайки... Развитие на градове и пътни връзки помежду им, създаване на ценни артефакти, наемане на нови бойни единици за подсилване на армиите - това са все опции, които играчите ще трябва да съчетават по най-правилния начин, в най-точния момент, за да успеят в крайна сметка да се нарекат истински владетели на Баталия и да спечелят тази стратегическа игра.

 

ИЗДАТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане