Меню
Профил
Език

BATTALIA: RUIN GUARDS

Цена: 12.90лв.
  • Код:
    53467-BG
  • Тегло:
    0.025 кг

ЗА ПРОМО ЦЕНА В БЪНДЪЛ КЛИКНИ -> ТУК
 

МИНИ РАЗШИРЕНИЕ КЪМ НАСТОЛНАТА ИГРА БАТАЛИЯ BATTALIA

 

 

СЪДЪРЖАНИЕ: RUIN GUARDS миниатюра

РАЗМЕРИ: 6.5 х 7.5 x 4 см

МАТЕРИАЛ: ПЛАСТМАСА

ЦВЯТ: ЛИЛАВ

 


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА:

 

NCBC (Neutral Characters Battalia Collection) е колекция от миниатюри на неутрални персонажи (мини разширения), които внасят разнообразни нови механики и възможности за играчите. Свободно може да избирате кои от тях да включите в игра, или дори всички наведнъж, което води до безкрайна преиграваемост на Баталия.

Внимавай къде стъпваш, не бъди твърде самоуверен, тъй като никога не се знае... Нищо не е очевидно, пътищата не са сигурни вече, откакто Пазителите на руините излязоха на лов, за да си върнат всеки един велик артефакт, който си успял да им отмъкнеш. Какво? Дори не си припарвал до руините? Много жалко, този път пазачите са разярени. Те не слушат никого и нямат време за праведната ти история... така че бъди готов за проклятието на призрачните души, ако не може да им угодиш... или да се изправиш срещу тях и да ги победиш, а това би бил твоят шанс, единствената ти възможност да избегнеш проклятието. А ако знаеш как да се справиш с тях, дори може да се сдобиеш с нещо доста ценно - твоят първи велик артефакт (а впоследствие втори, дори и трети...)! Време е да уредиш сметките си, или ще си платиш... 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

УЕБСАЙТ: 

WWW.BATTALIA.EU

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Баталия - страната на Слънчевия Оракул - всемогъщият древен монумент, едновременно приятел и враг, господар и слуга, инструмент и шедьовър на сътворението. Вечен чирак на самата Природа и ръка на боговете между зверове и хора - понякога Оракулът разкрива цялата ти съдба, понякога ти показва само стръмния и неравен път към нея...

В самата игра Слънчевият Оракул предоставя разнообразни възможности и би могъл да ти помогне, ако улучиш момента в някой слънчев ден. Той неуморно отброява дните и те съпътства във вечната надпревара между обитателите на тези земи: Мечият народ, Облачнородените, Живите въглени и Островитяните. Четири народа - четири стихии и техните повелители ще се борят за надмощие в света на Баталия.

Водеща идея в играта е, че всички четири фракции могат свободно да взаимодействат помежду си под общо водачество, но множество единици от един народ, използващи собствени артефакти, са много по-силни заедно. Също така, за разлика от повечето игри, в които играчите избират своите фракции, тук вероятно фракциите ще избират играчите. В базовата игра два до четирима ще комбинират и оптимират силите на тези народи. Те ще търсят верния път към победата, стремейки се да съставят най-силното тесте, да построят най-благоприятната за тях карта, да призоват могъщи герои на помощ в правилния момент и да създадат своята велика нация - придобивайки, заселвайки, завоювайки... Развитие на градове и пътни връзки помежду им, създаване на ценни артефакти, наемане на нови бойни единици за подсилване на армиите - това са все опции, които играчите ще трябва да съчетават по най-правилния начин, в най-точния момент, за да успеят в крайна сметка да се нарекат истински владетели на Баталия и да спечелят тази стратегическа игра.

 

ИЗДАТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане