Меню
Профил
Език

БЪНДЪЛ - BATTALIA: BUNDLE 15 BG

-15%
Цена: 235.70лв.
Каталожна цена: 277.30лв.
Отстъпка: 41.60лв. (15.00%)
  • Код:
    53517-2
  • Тегло:
    1.510 кг

Внимание: Това са мини разширения, част от Кикстартър кампания. Някои правила са в бета версия и може да подлежат на промяна.

Мини разширенията към този момент са с правила само на английски. Очаквайте да бъдат качени правила и на български в следващите няколко седмици. 

ПАКЕТ ОТ МИНИ-РАЗШИРЕНИЯ И ДОПЪЛНЕНИЯ КЪМ НАСТОЛНАТА ИГРА БАТАЛИЯ BATTALIA


СЪДЪРЖАНИЕ:

3 х BATTALIA: ORACLE EQUESTER VS. KRAMPLING
1 х BATTALIA: STARSMUGGLER MORGENSTERN
1 х BATTALIA: MISTRESS OF THE MIST
1 х BATTALIA: RAMMOTH DELEO-ARX
1 х BATTALIA: ARMAMENTUM - CITY DEFENCE WEAPONS
1 х BATTALIA: FANATICS - THE ORDER OF THE HALF ORACLE
1 х BATTALIA: SOULEATER
1 х BATTALIA: VELIK-AN
1 х BATTALIA: 6 MOODIES
1 х BATTALIA: THE KEEPER
1 х BATTALIA: RUIN GUARDS
1 х BATTALIA: UNBOUND BUFF
1 х BATTALIA: АЛТЕРНАТИВНО ТЕРЕННО ТЕСТЕ
1 х BATTALIA: ART КАРТИ ЗА ИГРА
1 х БАТАЛИЯ: ТАБЛА НА ГЕРОИТЕ - 6 фракции - българска версия

 

МАТЕРИАЛ: ПЛАСТМАСА, КАРТОН
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

NCBC (Neutral Characters Battalia Collection) е колекция от миниатюри на неутрални персонажи (мини разширения), които внасят разнообразни нови механики и възможности за играчите. Свободно може да избирате кои от тях да включите в игра, или дори всички наведнъж, което води до безкрайна преиграваемост на Баталия.
В Баталия: Сътворяване поемате ролята на един от четири враждуващи народа - Облачнородените, Живите Въглени, Мечият Народ и Островитяните. В борбата за победа всеки от вас се стреми да подобри своето тесте с карти с по-ефективни бойни единици и артефакти, чрез което не само развивате нацията си, но и влияете директно на игралното табло, като строите пътища и водите битки. Повишаването на нивата на вашите градове гарантира повече точки на края на играта, а наемането и движението на героите ви ви позволява да развалите плановете на опонентите си. Трябва да се съобразявате и да ползвате максимално ефективно Слънчевия Оракул - своеобразния календар на Баталия, чрез който можете да увеличите ефекта на артефактите си или да вземете ключови за нацията ви карти от своя цвят.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

УЕБСАЙТ: 

WWW.BATTALIA.EU

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Баталия - страната на Слънчевия Оракул - всемогъщият древен монумент, едновременно приятел и враг, господар и слуга, инструмент и шедьовър на сътворението. Вечен чирак на самата Природа и ръка на боговете между зверове и хора - понякога Оракулът разкрива цялата ти съдба, понякога ти показва само стръмния и неравен път към нея...

В самата игра Слънчевият Оракул предоставя разнообразни възможности и би могъл да ти помогне, ако улучиш момента в някой слънчев ден. Той неуморно отброява дните и те съпътства във вечната надпревара между обитателите на тези земи: Мечият народ, Облачнородените, Живите въглени и Островитяните. Четири народа - четири стихии и техните повелители ще се борят за надмощие в света на Баталия.

Водеща идея в играта е, че всички четири фракции могат свободно да взаимодействат помежду си под общо водачество, но множество единици от един народ, използващи собствени артефакти, са много по-силни заедно. Също така, за разлика от повечето игри, в които играчите избират своите фракции, тук вероятно фракциите ще избират играчите. В базовата игра два до четирима ще комбинират и оптимират силите на тези народи. Те ще търсят верния път към победата, стремейки се да съставят най-силното тесте, да построят най-благоприятната за тях карта, да призоват могъщи герои на помощ в правилния момент и да създадат своята велика нация - придобивайки, заселвайки, завоювайки... Развитие на градове и пътни връзки помежду им, създаване на ценни артефакти, наемане на нови бойни единици за подсилване на армиите - това са все опции, които играчите ще трябва да съчетават по най-правилния начин, в най-точния момент, за да успеят в крайна сметка да се нарекат истински владетели на Баталия и да спечелят тази стратегическа игра.

ИЗДАТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане