Меню
Профил
Език

АТВ С РЕМАРКЕ

Цена: 69.90лв.
  • Код:
    42351-01398
  • Тегло:
    0.511 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Комплект АТВ с рейнджър
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 23 х 11 х 19 смРазширение към комплекта Изследователска станция в крокодилската джунгла. Придружете рейнджърс Алекс в изследването на отдалечени и непроходими места и търсенето на редки или наранени животни, които да отведе обратно в изследователската станция. Помогнете му да примами тигъра в клетката и го закарайте в станцията за преглед.

Ремаркето може да бъде прикачано към всички превозни средства на Schleich®!

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

Фигурка с подвижни ръце


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане