Меню
Профил
Език

АКУЛА ЧУК

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14835-02727
  • Тегло:
    0.033 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Акула чук
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Sphyrnidae
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 15.5 х 6.7 х 5.7 см

 

Акулите чук са семейство акули, характерни с особената, плоска и странично продълговата форма на главата. Предполага се, че са се появила преди 20 милиона години, което ги прави сравнително нов вид. Преди грешно се е смятало, че използва главата си, за да убива плячката си като я удря с глава.
Сега вече се знае, че тя има най-добре развитото зрение сред акулите, заради начина по който са разположени очите ѝ. Чрез муцуната си те усещат електромагнитни сигнали от плячката им.

За разлика от другите акули, които са самотници, Акулата чук живее на групи.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане