Меню
Профил
Език

АФРИКАНСКИ ГЛИГАН

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14843-32706
  • Тегло:
    0.031 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Африкански глиган
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Phacochoerus aethiopicus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 8.2 x 2.7 x 4.9 см 

 

Африканският глиган е бозайник, който живее в Африка и яде предимно корени, грудки и плодове.
Използва своите бивни, за да се защитава от лъвове, леопарди, хиени и диви кучета. Той има брадавиковидни израстъци под очите и над носа, но това всъщност не са брадавици, а е удебелена кожа, която го предпазва от сериозни наранявания по време на битки.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Най-продавани

Начини на плащане