Количка

0 артикула

ПУСТИННА ЛИСИЦА

Цена: 10.90лв.
  • Код:
    14845-23938
  • Тегло:
    0.010 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Пустинна лисица
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Vulpes zerda
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.2 x 2.1 x 4.2 см 

 

Пустинната лисица, известна още като Фенек, живее в пясъчните пустини на Северна Африка.
Тя има силно развит слух и може да открие плячка, която живее под земята. Големите ѝ уши освобождават телеснна топлина, което ѝ позволява лесно да се адаптира към високите температури. Храни се с насекоми, дребни гризачи, влечуги и плодове.

 

Няма наличност
Добави в желани
ПУСТИННА ЛИСИЦА
ПУСТИННА ЛИСИЦА

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане