Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Избери по

Цена

44лв. - 170лв.

Възраст

Брой играчи

Механика

НачалоНАСТОЛНИ ИГРИПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ9 продукт(и)

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

Общи условия на предварителните поръчки

Категорията Предварителни поръчки включва продукти, които предстои да излязат на пазара и в момента на поръчката все още не са налични в магазина.

Дати на доставка

Всички дати на доставка, посочени в продуктовите описания са съобразени с подадените от производителя официални дати на излизане на съотвения продукт. Тъй като те подлежат на промяна от производителя и транспортът им изисква време, те не са точни и обвързващи, а ориентировъчни. В момента на пристигане на предварително поръчан от Вас продукт, наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефон или електронна поща, за да Ви уведоми.

Предплащане

Не се изисква предплащане на предварително поръчани продукти във случаите, когато това е указано изрично на продуктовата страница (винаги следвай указанията в описанието на конкретния продукт). Въпреки това отказът от предварителни поръчки не е желателен.

Задължително предплащане се изисква, в случаи че са обявени промоционални условия за периода на предварителни поръчки по програмата  ???? Early Super Bird ????. Преференциалните условия важат само в случай на пълно предплащане на сумата с карта, а всички поръчки са обвързващи, с включена безплатна доставка над 50 лв.

ВАЖНО! Предварителните поръчки извън промоция подлежат на преференциални условия за лоялни клиенти, както всички нормални поръчки на BigBag.bg:

  • При избран начин за получаване на продукта на място в магазина, клиентът ползва отстъпка според нивото на клиентската си карта за лоялност (4%/8%/12%);
  • При избран начин за получаване на продукта чрез доставка с куриер, клиентът може да ползва безплатна икономична доставка за цялата страна, в случай че сумата на поръчката надвишава 50 лв.


Търсиш игра, която предстои да излезе и не виждаш в списъка ни? Попитай ни за нея чрез формата за контакт.

 
Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани

Начини на плащане