Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Текущ избор

Избери по

Възраст

Брой играчи

Механика

НачалоНАСТОЛНИ ИГРИПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ1 продукт(и)

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

Общи условия на предварителните поръчки

Категорията Предварителни поръчки включва продукти, които предстои да излязат на пазара и в момента на поръчката все още не са налични в магазина.

Дати на доставка

Всички дати на доставка, посочени в продуктовите описания са съобразени с подадените от производителя официални дати на излизане на съотвения продукт. Тъй като те подлежат на промяна от производителя и транспортът им изисква време, те не са точни и обвързващи, а ориентировъчни. В момента на пристигане на предварително поръчан от Вас продукт, наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефон или електронна поща, за да Ви уведоми.

Предплащане

Не се изисква предплащане на предварително поръчани продукти във случаите, когато това е указано изрично на продуктовата страница (винаги следвай указанията в описанието на конкретния продукт). Въпреки това отказът от предварителни поръчки не е желателен.

Задължително предплащане се изисква, в случаи че са обявени промоционални условия за периода на предварителни поръчки по програмата  ???? Early Super Bird ????. Преференциалните условия важат само в случай на пълно предплащане на сумата с карта, а всички поръчки са обвързващи, с включена безплатна доставка над 50 лв.

ВАЖНО! Предварителните поръчки извън промоция подлежат на преференциални условия за лоялни клиенти, както всички нормални поръчки на BigBag.bg:

  • При избран начин за получаване на продукта на място в магазина, клиентът ползва отстъпка според нивото на клиентската си карта за лоялност (4%/8%/12%);
  • При избран начин за получаване на продукта чрез доставка с куриер, клиентът може да ползва безплатна икономична доставка за цялата страна, в случай че сумата на поръчката надвишава 50 лв.


Търсиш игра, която предстои да излезе и не виждаш в списъка ни? Попитай ни за нея чрез формата за контакт.

 
Филтри
«1»
  • Цена:84.90лв.

    Предварителни поръчки

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани

Начини на плащане