Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕПОНИ КОБИЛА ДАРТМУУР

ПОНИ КОБИЛА ДАРТМУУР

Цена:13.50лв.
  • Код:
    13873-02055
  • Тегло:
    0.076 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Пони

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 10.5 х 3.5 х 8 см
 

Дартмурското пони обитава югозападна Англия от векове, но може да бъде срещнато и в САЩ, континентална Европа и Австралия, и се използва за най-разнообразни дисциплини. Заради изключително ектремните климатични условия в тресавищата, които населява, Дартмурското пони е много жилаво и издържливо. През вековете е използвано главно като работно животно от местните миньори и каменоделци.
 

Няма наличност
Добави в желани
ПОНИ КОБИЛА ДАРТМУУР
ПОНИ КОБИЛА ДАРТМУУР

Детайлно описание

 

Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg