Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ НЕМСКО ЕЗДИТНО ПОНИ

НЕМСКО ЕЗДИТНО ПОНИ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    13926-30624
  • Тегло:
    0.075 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12 x 3.8 x 8.5 см

 

Немските ездитни понита са много приятелски настроени животни, които са специално отгледани за езда от деца и младежи. Въпреки ниския си ръст, то прилича на кон в пълен размер. Това е особеност на тази порода пони. Животните имат дълги, тънки крака и елегантна физика. Това ги отличава от другите понита, които имат къси, по-набити крака и по-дебело тяло. Това ги прави подходящи  както за обездка, така и за скачане.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.
 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.
 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане