Меню
Профил
Език

МОРСКА КРАВА

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14839-32610
  • Тегло:
    0.137 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Mорска крава
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Trichechus manatus Linnaeus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 15.8 х 6 х 4.1 см

 

Морската крава, известна още като Ламантин е морски бозайник, който живее в тропическите води и се храни с морска трева, водорасли и други водни растения. Най- близкия му родственик е слонът. Тялото му е масивно и имат приплесната хоризонтално опашка, която наподобява гребло. Горната им устна е голяма и в някои отношения наподобява къс хобот. Ламантините я използват за събиране на храна, а също и при общуване. Издават разнообразни звуци. Те са неагресивни и кротки животни.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане