Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИНОЗАВРИКОМПЛЕКТ - ПЕРНАТИ РАПТОРИ

КОМПЛЕКТ - ПЕРНАТИ РАПТОРИ

Цена:39.90лв.
  • Код:
    42347-01164
  • Тегло:
    0.480 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ИГРАЧКА
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 28.8 х 17.3 х 16.5 см


Ютарапторът, Дейнонихусът и Микрорапторът са били пернати раптори. Учените, изучаващи динозаврите, са открили пера по предните крайници на Велосираптор. Повечето вярват, че Ютарапторът също е имал пера. Въпреки че имат пера и подобни на крила крайници, нито един от тези три раптора не е могъл да лети. 

 

Няма наличност
Добави в желани
КОМПЛЕКТ - ПЕРНАТИ РАПТОРИ
КОМПЛЕКТ - ПЕРНАТИ РАПТОРИ

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg