Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ КАШАЛОТ С ОТВОРЕНА УСТА

КАШАЛОТ С ОТВОРЕНА УСТА

Цена: 27.90лв.
  • Код:
    14764
  • Тегло:
    0.172 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кашалот
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Physeter macrocephalus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 23.5х 8 х 5.5 см


Кашалотът е най-големият зъбат кит и има най-голяма уста от всички китове. Би могъл да погълне цял човек без проблем, но не опасен за хората. Интересува се само от калмари, от които поглъща по около тон и половина на ден. Мозъкът на кашалота тежи 9.5 килограма, като това го прави бозайникът с най-тежък мозък. Кашалотът се ориентира в океана като използва ехолокация, също като делфините. Песента на кашалота се чува на няколко километра под водата. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане