Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

ХЕРЕРАЗАВЪР

Цена:32.90лв.
  • Код:
    14576
  • Тегло:
    0.177 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: 
Herrerasaurus

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 23 х 7.5 х 12.5 см


Хереразавърът е бил малък в сравнение с живелите по-късно Гигантоавър и Спинозавър.  Бил е едва 3-4 метра дълъг, но за сметка на това е имал изключително силни крака и е можел да тича невероятно бързо. Хереразавърът е имал доста необичайна за динозавър долна челюст, която е можел да плъзга напред-назад. Тя му е осигурявала по-добър захват, когато хване плячката си. 

 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ХЕРЕРАЗАВЪР
ХЕРЕРАЗАВЪР

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg