Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

ХЕРЕРАЗАВЪР

-12%
Цена:28.95лв.
Каталожна цена:32.90лв.
Отстъпка:3.95лв. (12.00%)
 • Код:
  14576
 • Тегло:
  0.060 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: 
Herrerasaurus

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 15.5 х 5 х 10 см


Хереразавърът е бил малък в сравнение с живелите по-късно Гигантоавър и Спинозавър.  Бил е едва 3-4 метра дълъг, но за сметка на това е имал изключително силни крака и е можел да тича невероятно бързо. Хереразавърът е имал доста необичайна за динозавър долна челюст, която е можел да плъзга напред-назад. Тя му е осигурявала по-добър захват, когато хване плячката си. 

 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ХЕРЕРАЗАВЪР
ХЕРЕРАЗАВЪР

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане