Меню
Профил
Език

ХЕРЕФОРДСКА КРАВА

Цена: 19.90лв.
  • Оценка: (1)
  • Код:
    13867-02807
  • Тегло:
    0.156 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Крава
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Bos taurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.5 х 4 х 8 см

Повечето херефордски телета имат тъмночервено козина, която запазват и в зрелостта си. Главата, гръдният кош, врата и коремът са бели. Телетата обработват храните, които ядат, изключително ефективно, което им позволява да наддадат няколкостотин килограма през първите две години. В зрелостта си Херефордската крава тежи между 600 и 800 кг, докато напълно развит бик тежи между 900 и 1350 кг. Повечето животни от тази порода са естествено нерогати след умишлени развъдни техники в миналото.По темперамент са кротки и послушни, което позволява лесно управление на стадата.

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Ревюта

от Гост, 18 Мар 2021

Еми... Фигурките на този сайт са много добри и когато си поръчате изобщо не идват одраскани. Аз поръчам от този сайт и съм много доволна.

Най-продавани

Начини на плащане