Меню
Профил
Език

ДЖЕРСЕЙ КРАВА

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    13967-78928
  • Тегло:
    0.156 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Крава
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Bos taurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 14 х 4 х 8 см

 

Кравите от тази порода произхождат от малкия остров Джърси, който е разположен в Ламанша между Великобритания и Франция. Лесно можете да ги разпознаете по жълтеникавата козина и черна муцуна. Те са и доста по-малки от другите крави. Приятелският им характер ги прави много популярни сред хората, обичат да бъдат галени и са лесни за отглеждане, заради малкия си размер.
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане