Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДОМАШНИ ЖИВОТНИМЯСТО ЗА ИЗМИВАНЕ НА КРАВИ

МЯСТО ЗА ИЗМИВАНЕ НА КРАВИ

Цена: 96.90лв.
 • Код:
  42529-41697
 • Тегло:
  0.751 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Измиване на крави
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 28.8 х 11 х 22.6 см

 

С новото място за измиване всички крави във фермата могат да бъдат почистени за нула време. Кравите са нетърпеливи да бъдат измити с охлаждащия душ, особено когато времето е горещо.

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
МЯСТО ЗА ИЗМИВАНЕ НА КРАВИ
МЯСТО ЗА ИЗМИВАНЕ НА КРАВИМЯСТО ЗА ИЗМИВАНЕ НА КРАВИМЯСТО ЗА ИЗМИВАНЕ НА КРАВИМЯСТО ЗА ИЗМИВАНЕ НА КРАВИМЯСТО ЗА ИЗМИВАНЕ НА КРАВИ

Детайлно описание

Конвейерът може да се закача
за всички превозни средства на Schleich
Фигурка с подвижни
ръце


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане