Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ ЕЗДАЧКА С ДОМАШНИ ЖИВОТНИ

ЕЗДАЧКА С ДОМАШНИ ЖИВОТНИ

Цена: 46.90лв.
  • Код:
    42419-02060
  • Тегло:
    0.320 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ:Ездачка с домашни животни

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 24.3 х 19 х 8.2 см

 

В Уестърн стила на езда ездачите използват само едната си ръка, за да държат юздите. Конете са толкова добре дресирани, че отговарят и на най-незабележимата команда от ездача. Те могат да се завъртят около задните си крака бързо като светкавица или да спрат галопа си като свият задните си крака ниско към земята. 
Куотърхорс, Пинто и Апзлузките коне са много известни в уестърн стила на езда. 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

 

Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане