Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ БЕЛГИЙСКИ ВПРЕГАТЕН КОН

БЕЛГИЙСКИ ВПРЕГАТЕН КОН

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    13941-36355
  • Тегло:
    0.169 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 14 х 4.4 х 11.9 см
 

Белгийският впрегатен кон е един от най- популярните тежковозни коне в света. Породата е създадена през втората половина на XIX век.
Характерен за тях е златисто-рижият цвят и светлата грива. В Белгия се провеждало Национално шоу, на което се демонстрирали качествата на породата и тя била обявена за национално съкровище. От белгийският тежковоз произлизат практически всички съвременни тежковозни породи.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане