Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH СЪЗДАНИЯТА НА ЕЛДРАДОР СУПЕРБИТКА - ЛАВА ЛЪВ СРЕЩУ ЛЕДЕНО ЧУДОВИЩЕ

СУПЕРБИТКА - ЛАВА ЛЪВ СРЕЩУ ЛЕДЕНО ЧУДОВИЩЕ

-25%
Цена: 67.42лв.
Каталожна цена: 89.90лв.
Отстъпка: 22.48лв. (25.00%)
  • Код:
    42455-02101
  • Тегло:
    0.700 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Супербита- лава лъв срещу ледено чудовище
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 28.8 х 22.5 х 10.5 см


Леденото чудовище се промъква в лава света, за да открадне мистериозния меч, забит в скалата. Който притежава меча е на практика непобедим и защитен от останалите елементи. Елементът на чиято територия е мечът се разраства и разпространява в останалите светове. Леденото чудовище се нуждае от супер оръжието, за да попречи на разрастването на лава света и да спаси ледения свят. Но това е опасна мисия. Оръжието е забито в лава скала дълбоко в сърцето на лава света и се пази от лава лъва. Лава лъвът е почти непобедим, благодарение на меча. Но само почти - леденото чудовище може да надхитри лъва със своя леден боздуган с шипове. Всеки, докоснал се до шиповете, се вледенява моментално. Огън срещу лед - епичната битка започва!
Мечът чака достойния си собственик, за да освободи пълната си сила. 

 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

 

Леденото чудовище е с подвижни ръце.  Оръжията могат да се сменят.

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане