Меню
Профил
Език

МАГМЕН ГУЩЕР

Цена: 37.90лв.
  • Код:
    70156-69682
  • Тегло:
    0.183 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Гушер
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 18
.2 х 8 х 9 см
 

С люспи на гърба си, които приличат на горещ пламък, този страховит гущер изглежда така, сякаш току-що е излязъл от вулкан. 
Въпреки че изглежда като огнено създание, той всъщност има сърце от лед. Всеки, който дръзне да го безпокои, е посрещнат със зловещо пръхтене от мощната му муцуна, а жълтите му очи не познават милост! Никой не иска да се доближава твърде много до него, тъй като може да се изгори на прозрачната перка от пламъци на гърба му!

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

С подвижна челюст

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища
 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане