Меню
Профил
Език

ЛАВА ДРАКОН

Цена: 57.90лв.
  • Код:
    70138-02102
  • Тегло:
    0.330 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Дракон
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 20.4 х 14 х 14.5 см


Лава драконът е повелител на небесата над огнения свят на Елдрадор - всеки, осмелил се да навлезе в територията му, ще си има работа с него. За да се защити от нападателите си, лава драконът размахва бясно опашката си. Ударът от нея боли ужасно! Преследванията в небето също не са проблем за него - големите му и силни крила го правят перфектния ловец, движещ се като стрела. С адски горещия си дъх може да разтопи дори камък, а това е нещо, което много вбесява каменното чудовище. 
Колкото по-близо е драконът до вулканичния храм на лавата, толкова по-силен е. Освен това там е топличко! 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 

Фигурка с подвижни крила. Фигурка с подвижна челюст!

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане