Меню
Профил
Език

ЦЕРБЕР

Цена: 29.90лв.
  • Код:
    42451-02097
  • Тегло:
    0.265 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Цербер
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.2 х 18 см


Внимание! Опасно куче! Всеки, които се осмелява да навлезе в лава света, първо трябва да премине през цербер. А това никак не е лесно. Не само може да лае и ръмжи оглушително, но има и две глави, което означава, че може да се разправя с по двама противника наведнъж. Когато церберът започне да маха с опашка, не е от щастие - опашката му е огненочервен камшик от лава. Церберът не се плаши от никого - все пак, цялото му тяло е покрито с адски гореща магма, която го защитава като броня. 
Церберът бди на входа на лава света ден и нощ. За да не пропусне никого, само едната глава спи, докато другата гледа за нападатели. 

 

 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане