Меню
Профил
Език

СНЕЖНА МЕЧКА С ОРЪЖИЕ

Цена: 37.90лв.
  • Код:
    42510-01186
  • Тегло:
    0.262 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Снежна мечка с оръжие
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15.5 х 11 х 18 см

 

Снежната мечка на Елдрадор е много силна и опасна.Тя използва няколко оръжия, за да прогони своите врагове далеч от леда. 
Първо тя е майстор на камуфлажа и благодарение на бялата си козина се слива с леда и може да изненада всеки натрапник. На едната си лапа има нокти от лед с които може да замрази всеки неуспял да се измъкне навреме враг. Тези които успеят все пак да се измъкнат, биват застигнати от ледената вихрушка, която Снежната мечка прави с помощта на Ледената си кирка. 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

 

Фигурка с подвижни ръце  Оръжията могат да се сменят

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане