Меню
Профил
Език

РОДЕЗИЙСКИ РИДЖБЕК

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    13895-00722
  • Тегло:
    0.015 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Куче
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Canis lupus familiaris
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ:6.5 x 1.98 x 5.1 см

 

Родезийският риджбек или африканското лъвско куче е порода, чийто произход е от ЮАР и Зимбабве. Името произлиза от ridge (планински гребен) и back (гръб)Характерен за породата е "гребена" на гърба, който е оформен от косми които растат в обратна посока на останалата козина. Той е популярно семейно куче заради изключително спокойния си и уравновсен характер, издържливост и лоялност. 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане