Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

РИБА ЧУДОВИЩЕ

Цена:22.90лв.
  • Код:
    42453-02099
  • Тегло:
    0.190 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Риба чудовище
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 16 х 18 см


Рибата чудовище не само изглежда опасна, а и наистина е такава. Никой не може да се промъкне в подводния свят покрай нея. Веднага щом усети чуждо присъствие, започва скоростно преследване. То не продължава дълго време, тъй като това чудовище е по-бързо от торпедо. Веднъж догонило жертвата си, то я хваща с предните си зъби и не я изпуска. Има толкова силна захапка, че може да смаже дори скала между зъбите си. И сякаш това не е достатъчно, често използва силната си опашка като средство за защита. Слабото място на рибата чудовище? Колкото и да е невероятна във водата, тази риба си остава в морето. И тъй като не може да излезе на сушата, се бие предимно в защита, когато някой нахлува неканен във водния свят. 

 

Няма наличност
Добави в желани
РИБА ЧУДОВИЩЕ
РИБА ЧУДОВИЩЕРИБА ЧУДОВИЩЕ

Детайлно описание

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ