Меню
Профил
Език

ПТИЦЕЧОВКА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14840-26713
  • Тегло:
    0.030 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Птицечовка
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Platypus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5.3 x 7.1 x 2.2 см 

 

Птицечовката е един от малкото бозайници, които снасят яйца. 
Обитава земите на Австралия и живее в реки и езера. Храни се с насекоми и червеи. Човката ѝ е плоска, приличаща на човката на патица и може да улавя сигнали на движение на други животни. По този начин тя намира своята плячка. В сравнение с други бозайници, птицечовката има много ниска телена температура, едва 32 градуса.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Най-продавани

Начини на плащане