Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ МУСТАНГ КОБИЛА

МУСТАНГ КОБИЛА

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    13806
  • Тегло:
    0.117 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 11.2 х 10.7 х 4.6 см

 

Мустангите са значително по-издръжливи от другите породи коне, защото живеят на открито през цялата година, без значение дали вали дъжд или сняг. През зимата козината им се сгъстява, така че снегът който пада върху тях да не се топи. В стадата на Мустангите, освен мъжки водач, има и женска, която се грижи за благосъстоянието на стадото и го води до източници на вода и храна. 
Ако Мустангите не са свикнали с хора, са предпазливи и сдържани, когато ги срещнат. Опитомените Мустанги са изключително пъргави и приятни за езда за отдих. 
Копитата на Мустангите са толкова здрави, че не им трябват подкови. 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

 

Най-продавани

Начини на плащане