Меню
Профил
Език

КОНЮШНЯ - ДВУЕТАЖНА

Цена: 210.90лв.
  • Код:
    42485-02991
  • Тегло:
    2.950 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Комплект -Конюшна - двуетажна

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 5+

РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 49 х 10.5 х 34 см

 

Новата цветна конюшня предлага много забавни функции и осигурява безкрайно забавление! Със 7 сладки животни, 2 бокса за коне, фермерите Пол и Лора и, разбира се, много аксесоари, е лесно да се възпроизведе цялата ежедневна работа в конюшната. Докато съпругата на фермера се подготвя да отиде на разходка с конете, фермерът Пол използва подемника, за да транспортира купа със сено до улея за хранене благодарение на подвижните транспортни ролки. Индикаторът за хранене може постепенно да се регулира в зависимост от количеството фураж, от което се нуждаят животните.
Децата могат да използват стикери, за да персонализират конюшнята на конете колкото пожелаят.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Издърпващ тежести
механизъм

Оградата може да бъде
пренареждана
Подвижни врати Подвижен покрив

 


 

Фермерския свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.
 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане