Количка

0 артикула

МОРСКО ЧУДОВИЩЕ

Цена: 42.90лв.
  • Код:
    70140-02104
  • Тегло:
    0.146 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Дракон
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 23 х 17 х 11 см

Отровно и опасно: морското чудовище не си губи времето с подплашване на нападателите си. Обикновено е достатъчно само да покаже дългите си, остри и отровни зъби, които могат да пробият и най-здравата броня. Гърбът му също е покрит с отровни шипове - едно докосване е достатъчно, за да неутрализира враговете си. Това чудовище е в елемента си във водата, където може да се движи невероятно бързо. Но то не бяга и от битки във въздуха. Те обаче не са му по-вкуса, тъй като не е най-добрият летец. Само на твърда земя сте в безопасност това чудовище...или не?

Няма наличност
Добави в желани
МОРСКО ЧУДОВИЩЕ
МОРСКО ЧУДОВИЩЕМОРСКО ЧУДОВИЩЕ

Детайлно описание

 

Фигурка с подвижни крила. Фигурка с подвижна челюст!

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

    Най-продавани

    Начини на плащане