Количка

0 артикула

МОРГАН ЖРЕБЕЦ

Цена:16.50лв.
 • Код:
  13869-02029
 • Тегло:
  0.100 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus caballus 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12.5 х 3.2 х 10.5 см

 

Широко разпространение в САЩ има полукръвната порода коне, известна под името Морган. За родоначалник на породата коне Морган се смята роденият през 1790 година жребец Фигер. Неговите родители имали кръв от арабски, турски и арийски коне. Първият собственик на Фигер бил учителят Джъстин Морган на чието име по-късно бил наречен самият жребец.По ръст конете от породата Морган не са достатъчно изравнени. Височината при холката варира в границите от 152 до 170 см. Конете от тази порода имат широко чело и глава, характерна за арабския тип. В цвета на косъма също има пъстрота.Конете от породата Морган са със спокоен темперамент, невзискателни и със здрави крака, което ги прави идеални за използване в различни видове спорт.

Няма наличност
Добави в желани
МОРГАН ЖРЕБЕЦ
МОРГАН ЖРЕБЕЦ

Детайлно описание

 


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане