Количка

0 артикула

ЛЕДЕН ГОЛЕМ С ОРЪЖИЕ

Цена:32.90лв.
 • Код:
  42448-02094
 • Тегло:
  0.190 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Голем
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА:
15.5 х 11 х 18 см


Никой не е по-студен към опонентите си от ледения голем.  Той е силен и могъщ воин, който никога не се изморява, дори по време на дълги дуели. Всеки, който си позволи да е невнимателен, веднага ще усети ударите на огромните му юмруци. С могъщия си леден чук може да замрази враговете си и после да счупи заледените им като статуи тела. Тъй като водата е неговия елемент, той е добър плувец и може да чака да нападне врага си от засада във водата. Единственото му слабо място - по време на битка, единствената му защита е водоустойчивата му козина. 

 

Няма наличност
Добави в желани
ЛЕДЕН ГОЛЕМ С ОРЪЖИЕ
ЛЕДЕН ГОЛЕМ С ОРЪЖИЕ

Детайлно описание

 

Фигурка с подвижни ръце.  Оръжията могат да се сменят.

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане