Меню
Профил
Език

ЛЕДЕН ДРАКОН

Цена: 47.90лв.
  • Код:
    70139-02103
  • Тегло:
    0.149 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Дракон
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 15.5 х 20 х 20.5 см


Всеки, срещнал ледения дракон, трябва да се увие добре, защото леденият дракон може да превърне враговете си в ледени статуи за нула време. На практика е невъзможно да се да се отървеш от ноктите му. Той е силен, бърз и ловък в летенето и може да хване врага си за секунда. Крилата му са покрити с остри ледени висулки, които могат да пробият и най-здравата броня. По време на битка леденият дракон използва опашката си като боздуган. Дори най-умелите воини на Елдрадор са безсилни пред него.
Ледения дракон може да смрази нападателите си с дъха си. 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

 

Фигурка с подвижни крила.

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане