Количка

0 артикула

КРАКЕН С ОРЪЖИЕ

Цена:32.90лв.
 • Код:
  42449-02095
 • Тегло:
  0.180 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кракен
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15.5 х 11 х 18 см


Кракенът наистина е супервоин - крие няколко трика в ръкава си, с които да удържа опонентите си. Със силните си пипала може да се бие с няколко опонента едновременно, може да ги заслепи с черно мастило, а с тризъбеца си може да ги държи надалеч - може да се бие дори с опоненти във въздуха. Всеки, който си мисли, че е в безопасност на сушата, жестоко се лъже! С пипалата си кракенът може да се движи по земята не само невероятно пъргаво, но и почти безшумно. Никой не е в безопасност от него...Единствената му слабост е, че може да издържи извън водата само час, след това има опасност да умре.

Няма наличност
Добави в желани
КРАКЕН С ОРЪЖИЕ
КРАКЕН С ОРЪЖИЕКРАКЕН С ОРЪЖИЕ

Детайлно описание

 

Фигурка с подвижни ръце.  Оръжията могат да се сменят.

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане