Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ КОНЕН КЛУБ - ТОРИ И ПРИНЦЕСА

КОНЕН КЛУБ - ТОРИ И ПРИНЦЕСА

Цена: 47.90лв.
  • Код:
    42640-72008
  • Тегло:
    0.214 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Комплект Тори и Принцеса
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15.1 Х 7.9 Х 18 см
 

Най- любимото занимание на Тори е да язди своята фризийска кобила Принцеса. 
Преди да се впуснат в бърз галоп по поляните около ранчото обаче, Тори трябва да се увери, че е затегнала добре своята предпазна каска. Принцеса пък обича да галопира развявайки грижливо сплетена грива и никога не пропуска да напомни на Тори да ѝ сложи най- красивите панделки. 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Фигурката на Тори е напълно подвижна Седлото може да се сваля Можете да свалите Тори от Принцеса Юздите на Принцеса могат да се свалят


От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

   

 

Най-продавани

Начини на плащане