Количка

0 артикула

КОМПЛЕКТ ПРАСЕНЦА

Цена: 17.90лв.
 • Код:
  42422-01802
 • Тегло:
  0.060 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Прасенца
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 8.9 х 13.7 х 5.6 см


Прасетата са основно розови и с мъхеста четина. Но в зависимост от породата може да са кафяви, черни или шарени. Смята се, че прасетата са мръсни животни, понеже обичат да се въргалят в калта, докато всъщност те правят това, за да се справят с топлото време и да се охлаждат (както правят и слоновете). В допълнение калта ги предпазва от ухапванията на комари и други насекоми. 

Няма наличност
Добави в желани
КОМПЛЕКТ ПРАСЕНЦА
КОМПЛЕКТ ПРАСЕНЦАКОМПЛЕКТ ПРАСЕНЦА

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане