Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕКАРАВАНА С АКСЕСОАРИ

КАРАВАНА С АКСЕСОАРИ

-40%
Цена:89.94лв.
Каталожна цена:149.90лв.
Отстъпка:59.96лв. (40.00%)
 • Код:
  42415-02188
 • Тегло:
  1.500 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Конюшня с коне и аксесоари
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 5+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 17 х 39 х 23 см

Ден преди дванадесетия рожден ден на Хана, приятелките от Конния клуб намират стара каравана и решават да я направят своя база. Когато има загадка за решаване Хана, Лиса, София и Сара се събират в тайната си база, за да я разрешат.
Махащият се таван на караваната става навес за конете. Момичетата седят около масата на красивите възглавници. Дали вече са открили скритото отделение в караваната? 

 

Няма наличност
Добави в желани
КАРАВАНА С АКСЕСОАРИ
КАРАВАНА С АКСЕСОАРИ

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

   

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане