Меню
Профил
Език

КАРАКАЛ ЖЕНСКИ

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14867-63769
  • Тегло:
    0.022 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Каракал
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Caracal caracal
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 11 х 2.5 х 6 см

 

Каракалът е хищник подобен на риса, но е по-дребен от него. 
Тази женска е излязла на лов, за да търси храна за себе си и малките си. Тя бързо проследява плячката си, защото може да чуе и най-малкото шумолене в храстите. Нищо чудно: нейните дълги космати уши работят като фини антени и тя може да усети дори най-малката вибрация! Тя е специалист в издебването и сграбчването с един скок - с лекота може да улови дори излитаща птица, скачайки до 3 метра височина.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане