Меню
Профил
Език

КАРАКАЛ БЕБЕ

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    14868-63773
  • Тегло:
    0.070 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Каракал
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Caracal caracal
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5.5 х 1.8 х 4.5 см

 

Със своята пясъчна козина и уши, завършващи с черни пискюли от косми, това бебе изглежда почти като майка си. Къде ли е тя? Сигурно е на лов в африканската савана, преследва мишки или други дребни бозайници, за да ги донесе у дома за вечеря. Докато я чака, този малчуган няма нищо против да поиграете на криеница. 
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане