Меню
Профил
Език

ЯЗОВЕЦ

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14842-23859
  • Тегло:
    0.023 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Язовец 
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Males Males
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.8 x 2.3 x 3.4 см 

 

Язовецът, наричан още борсук е разпространен в цяла Европа, Мала Азия и части от Близкия изток. 
Той е нощен хищник и има черно- бяла козина, дълга муцуна, набито тяло и къси здрави крака. Храни се с земни червеи, насекоми, гризачи, зърнени храни и горски плодове. Използва здравите си лапи, за да изкопава убежища в земята, снабдени с дълги ходове и няколко входа.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане