Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕГОЛЯМО КОННО СЪСТЕЗАНИЕ С АКСЕСОАРИ

ГОЛЯМО КОННО СЪСТЕЗАНИЕ С АКСЕСОАРИ

Цена:179.90лв.
 • Код:
  42338-00557
 • Тегло:
  3.000 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Голямо конно състезание с аксесоари
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 5+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 56.3 х 37.5 х 14 см


Конното състезание е предизвикателство както за конете, така е за ездачите. Каменната стена изисква пълната им концентрация, но големият воден скок също е предизвикателство - много коне се плашат от блясъка на водата и отказват да скочат. Това, което плаши повечето ездачи са стойките с дъски и тръби, които могат да се поставят на различна височина.  Те трябва да запазят самообладание и да не събарят нито една от дъските - докато едновременно с това се стремят да са по-бързи от другите състезатели. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ГОЛЯМО КОННО СЪСТЕЗАНИЕ С АКСЕСОАРИ
ГОЛЯМО КОННО СЪСТЕЗАНИЕ С АКСЕСОАРИГОЛЯМО КОННО СЪСТЕЗАНИЕ С АКСЕСОАРИГОЛЯМО КОННО СЪСТЕЗАНИЕ С АКСЕСОАРИГОЛЯМО КОННО СЪСТЕЗАНИЕ С АКСЕСОАРИГОЛЯМО КОННО СЪСТЕЗАНИЕ С АКСЕСОАРИ

Детайлно описание

Препятствия с настройваща се височина. Оградата може да бъде пренареждана. Със стикери за декорация. Със закачащи се декорации на подиума на победителя.

 От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.
 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.
 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане